LEGACY - JÖVŐBIZTOS SZERVEZETEKET ÉPÍTÜNK

Legacy: A szervezetfejlesztés és mi

Mit gondolunk a Jövőbiztosságról?

2017. november 29. - Legacy Kft.

Mi a Legacyban abban hiszünk, hogy a világ és benne a szerveztek, a csapatok és az egyének organikus rendszerek. Minden organikus rendszer egyensúlyra törekszik, ez egy természeti törvény, mi pedig tiszteljük a természeti törvényeket. Ezért bármikor, amikor szervezeteket, csapatokat egyéneket támogatunk, abban támogatjuk őket, hogy megtalálják egyensúlyukat.

Azt keressük, amikor valami növekszik, hogy mi az, ami csökken? Amikor valami markánsan megjelenik, mi jelenik meg annak ellenpontjaként (mert biztosan megjelenik).

  • Szerintünk a jövőbiztosság lényege nem a „vagy” hanem az „és”.
  • Szerintünk a jövőbiztosság nem csak azt jelenti, hogy a jövő kihívásaira adunk adekvát választ, hanem hogy a jelen kihívásaira reagálunk adekvátan.
  • Szerintünk a jövőbiztossághoz elengedhetetlen, hogy a jelenkorban keletkezett szükségleteket úgy elégítsük ki, hogy azt a következő generáció is meg tudja tenni.
  • Szerintünk a jövőbiztosság az, ha képesek vagyunk rendszerszinten gondolkodni, és a jelenben reflektálni, mert akkor van esélyünk a túlzott elbillenés időbeni észrevételére, és az egyensúly helyreállítására pici apró, folyamatos korrekciókkal.
  • Szerintünk a jövőbiztos szervezetek egyszerre érik el az üzleti eredményeket, a személyes kiteljesedést és a társadalmi és környezeti hozzájárulást.

És igen, lesznek robotok és ez klassz, és ezzel egy időben kígyózó sorok fognak állni a sarki péknél, ahol igazi kenyeret igazi emberek adnak igazi kedvességgel, és bájos tökéletlenséggel.

És igen, virtuális a világ és minél inkább az, annál nagyobb lesz az igény a valódi kapcsolódásra.

És igen, fontosak a csapatok, akik agilisek, külső fókuszúak és gyors a reakciójuk a stakeholderek elvárásaira, és szükség lesz az egyéni hősökre is, mert példaképek lehetnek, inspirálhatnak másokat.

És igen, valóban fontos és egyre fontosabb az innováció, és ezen közben igényünk van a hagyományosra, a régi megszokottra, mert biztonságos.

És sorolhatnám még…

Ez a világ trendje: tavaly is, idén is és jövőre is.

Hogy biztosan ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médiában is: Facebook, LinkedIn, Meetup.com

süti beállítások módosítása