LEGACY - JÖVŐBIZTOS SZERVEZETEKET ÉPÍTÜNK

Nem jönnek a számok, pedig már voltunk értékesítési tréningen

2018. április 20. - Legacy Kft.

at-a-loss-2773594_640.jpg

Cégvezetőként, értékesítési vezetőként hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy ha beíratjuk magunkat és embereinket egy kiváló értékesítési tréningre, akkor árbevételünk garantáltan növekedni fog, mert a kollégákat ott kitanítják az eladás fortélyaira. De mit lehet tenni, ha a képzés után sem mutatkozik számottevő változás?

Tovább

Mire figyeljünk, ha arra adjuk a fejünket, hogy coachingkultúrát építünk?

personal-3285993_1920.png

Szervezeti kultúrára hatással lenni nem egyszerű dolog. Megtölteni tartalommal egy új koncepciót, gondoskodni arról, hogy amögé szívesen beálljanak a kollégák; hogy a koncepció – azon túl, hogy szerethető, és befogadható kell legyen – valahogy a mindennapi tevékenységben is leképeződjön: kemény, kitartó munkát, elhivatott embereket igényel. Néhány támpont, amelyek segítségével elkerülhetjük azokat a bizonyos banánhéjakat.

Tovább

7 dolog, amit nem lehet pénzért megvenni a tréningek kapcsán

writing-3205561_640.jpg

A munkavállalóik fejlesztésére tett erőfeszítéseiket a cégek gyakran a tréningekre elköltött forintokban mérik. A nagy kiadásokat aztán sokszor követi a „mieink már mindenen voltak, amit csak kapni lehet a piacon, mégsem változott igazán semmi...” érzése. Vajon min múlik, hogy hogyan hasznosulnak az emberek fejlesztésére fordított összegek? Lehet, hogy pénzért itt sem kaphatunk meg mindent?

Tovább

A beosztottam túlszárnyal engem! Te jó ég, mi lesz most?!

board-761586_640.jpg

Ha felmérnénk a vezetőkben megfogalmazódó félelmeket, valószínűleg előkelő helyet foglalna el az, hogy valaki a csapatukból túlszárnyalja őket. Hogy van az, hogy míg néhány vezető a legnagyobb érdemnek éli meg, hogy a keze alatt valaki szárnyra kap, másokban gyakran ekkora félelmet vált ki? Mi lehet az, ami azon keveseknél megvan, akik ilyenkor vezetőként a fenyegetettség helyett sokkal inkább a büszkeséget élik meg a beosztottjaikkal kapcsolatban? Mi mindent kell megtanulni a fenyegetettséget megélő vezetőtársaiknak?

Tovább

5 tipp, hogyan tudsz 10 napot dolgozni 5 nap alatt

ladder-1241122_1920.jpg

Voltál már olyan helyzetben, hogy rengeteg munkát kellett elvégezned szűk időkeretben? Akár a normál munkaidődbe beleférő feladatok duplája jött szembe, és nem volt mese, meg kellett csinálni? Következzen néhány tipp, hogyan lehet átvészelni egy ilyen időszakot átmenetileg. Hosszú távon viszont nem javasolt az extrém terhelés, mert fizikai és pszichés tüneteket okozhat.

Tovább