LEGACY - JÖVŐBIZTOS SZERVEZETEKET ÉPÍTÜNK

Legacy: A szervezetfejlesztés és mi

A Legacy csapat

2017. november 10. - Legacy Kft.

A Legacy egy fiatal, innovatív szakmai műhely, amely 2013-ban alakult, de a benne és vele dolgozók 10-15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek szervezetfejlesztés, vezetés-fejlesztés, teamek és egyének fejlesztése,valamint szakemberek képzése tekintetében. Ismerd meg a csapat tagjait itt!

Mottónk: Leave a Legacy

legacy_bullet_point.png Jövőbiztos szervezeteket építünk. Ezen szervezetek célja, hogy úgy elégítsék ki a szükségleteiket, hogy ezt a következő generációk is meg tudják tenni. Célunk, hogy az ügyfeleinkkel való közös munka nyomán a szervezetek, csapatok és egyének képesek legyenek tartós eredményekre, ugyanakkor rugalmasan álljanak a változások adta lehetőségekhez. Olyan vállalatok, csapatok és egyének partnerei vagyunk, akik velünk együtt hisznek a hosszú távú együttműködésben, akik hajlandóak a valódi tartós változásra időt és energiát szánni.

legacy_bullet_point.png Hatással vagyunk a szakmára. Szakmabelieknek, kollégáknak olyan képzéseket szervezünk, amelyek magas szakmai minőséget garantálnak a piacon. Szívesen tanulnál tőlünk? Tudj meg többet a Legacy nyílt képzéseiről itt!

legacy_bullet_point.png Közösséget építünk. Meetup-okon, üzleti reggeliken, partner találkozókon változatos szakmai tartalmakkal inspiráljuk a résztvevőket, teret adva a közös gondolkodásnak és alkotásnak. Várunk szeretettel a Meetup közösségünkbe, itt tudsz csatlakozni!

Hogy biztosan ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médiában is: Facebook, LinkedIn, Meetup.com

süti beállítások módosítása