LEGACY - JÖVŐBIZTOS SZERVEZETEKET ÉPÍTÜNK

Legacy: A szervezetfejlesztés és mi

Felhívott egy egykori TTF-es...

2017. november 15. - Legacy Kft.

screenshot_2017-12-10_19_12_06.png

A napokban felhívott egy korábbi TTF-es résztvevőnk (Tréner-Teamcoach-Facilitátor képzés) és örömmel újságolta, hogy megkapott egy belső tréneri pozíciót, és ezzel egy régi álma teljesült. Szerette volna megköszönni amit a TTF-en tanult és megosztani az egyik élményét, ami a kiválasztás során érte.

Elmondta, hogy amikor megkérdezték, milyen szakirányú képzéseket végzett és a Legacy TTF képzését említette, a leendő vezetője a következőket mondta:

„Ismerem a képzést és a képzőket, biztos vagyok benne, hogy stabil szakmai identitással, korszerű tudással és sokrétű módszertani ismerettel rendelkezik

A TTF megszületésekor az volt a célom, hogy a program minőségbiztosítás legyen a piac szereplői számára. A résztvevők érett szakmai személyiségként kerüljenek ki a képzésből, és akik hozzánk járnak, minden tanulási lehetőséget megkapjanak ahhoz, hogy magabiztos és kiváló szakmaisággal rendelkező fejlesztő szakemberekké váljanak.

Hamarosan a nyolcadik csoport indul és mi ugyanazzal a hittel, lelkesedéssel várjuk a leendő csoport tagjait, mint az első esetben. Természetesen folyamatosan fejlesztjük a programot, de a célunk nem változott: a TTF képzés egy legyen a minőséggel, a szakmaisággal. Legyen erős márka azok számára, aki ezt a képzést választják, és azok számára is, akik a nálunk végzettekkel dolgoznak majd közösen fejlesztési programok kialakításában és megvalósításában.

2018. január 26-án indul a következő TTF képzés, innen tudhatsz meg többet!

Márton Mónika
A Legacy ügyvezetője,
szervezetfejlesztő, tréner, coach

Hogy biztosan ne maradj le semmiről, kövess minket a közösségi médiában is: Facebook, LinkedIn, Meetup.com

süti beállítások módosítása